Hörneå bys hemsida
web-redaktör:
lena.lindholm
kontakt

Redaktörens ruta

Startsida

Hörneå bys hemsida www.becken.se

Redaktörens ruta

Lena Lindholm

Bäste hemsidebesökare!

Välkommen! Roligt att Du hittat vår hemsida! Becken. se ägs och administreras av Bäcken Byanät Ekonomisk förening. Vår målsättning är att informera, kommunicera och att kanske underhålla lite.

Just nu, när höstmörkret sänker sig, har vi ett flertal nya artiklar och reportage att presentera. Under rubriken; 2012 kan Du bla läsa om ”Bagardagarna i Bagarstugan” och om ”After Work i Bygdegården”. Fler reportage från året är under bearbetning.

En minnesartikel tillägnas vår nyligen bortgångne och djupt saknade bybo Håkan Olofsson. En annan saknad bybo Gustav Jonsson uppmärksammas i artiklarna om; Gustav och Mirjam, Gustavs Epa-traktor och Fotot från Långed.

Den historieintresserade (och modige) kanske kan rekommenderas en höstpromenad till Granberget - efter att först ha läst artikeln om Den glödande stenkulan.

En alldeles makalöst trevlig händelse; för hemsidan och för Hörnefors är brevet från Pontus Varg och tillkomsten av Hörnefors Blues. Låten, som Pontus gjort för att hedra sin far Bert-Åke Varg och hans hembygd, har lagts ut på YouTube och illustrerats med bilder från vår hemsida. Hörnefors Blues har uppmärksammats i VK och aldrig har hemsidan fått så många brev och besökare som under dessa novemberdagar. Tack Pontus för "Hörnefors Blues" och för uppmärksamheten till becken.se!

Jag vill gärna påminna om rubriken eller artikelserien ”Hörneåbor berättar” Kanske har Du en historia eller ett minne att berätta. Skriv ner Din berättelse och skicka till redaktionen. Vår sida innehåller mycket material – men det vore roligt med fler skribenter.

Redaktionen försöker, efter bästa förmåga, bevaka nyhetsflödet. Vi är dock i ständigt behov av hjälp med redaktionella tips och bidrag från bybor och från sidans läsare.

Jag tillönskar alla en god höst och vinter!

Hörneå 2012-11-11

Lena Lindholm

Hörneå bys hemsida www.becken.se