Hörneå bys hemsida
web-redaktör: lena.lindholm@becken.se
kontakt

Tord Frölings varning för ID-stölder - ursäkter

Hörneåbor berättar- minnen och historier

Skog och fritid

Startsida

Hörneå bys hemsida www.becken.se

Tord Frölings varning för ID-stölder - ursäkter

Jag skulle vilja be om ursäkt för en del halvsanningar och smålögner som jag tidigare lagt ut på våra hemsidor. Man får ju inte tro allt man läser och hör, eller hur? Jag hoppas ingen tar det på allvar eller tar illa upp J

T.ex: Den där stora öringen som ni kanske minns, inte vägde den 83 kilo inte. Det blev nåt fel på decimalkommat där tror jag. Den vägde bara 8,3 kilo.
Namnen på de ryska kvinnor som kontaktade mig är heller inte de rätta namnen, de heter egentligen något helt annat, men är lika aktuella. De summor som de satt in på mina konton är lite större än de jag nämnde tidigare, men mtp den här historien med Panamadokumenten och hur det kan gå när man får problem att placera alla sina pengar så får man ju vara lite försiktigJ. Den där laxen jag visar upp knästående är ju bara en liten skrutt, jag har fått mycket större laxar än så J

Bilden på de där lingonen som ”hotar våra Thailändska bärplockare ” är egentligen inte den rätta bilden. Det är inte vår bil som ni kan se och inte våra hinkar heller. Jag fann den där bilden i min dator och förmodligen var den insmugglad via något skumt mail. Nää bilden på våra bär har jag inte hittat, men inte hade vi plockat sådär lite bär inte. Nä det var nog närmare ett ton i år i stora plastbaljor, bär som vi skänkte bort till Astridgården, Solgården och till volontärer och äldre som behövde lite sylt för vintern. Källaren är ff full av bär och barn o barnbarn har så det räcker.

Historien om Putin, Trump och Merkel är däremot helt sann. Putin har hört av sig och vi ska nog åka på en fiskeresa framöver när det här med valet och gifthistorierna lagt sig. Trump däremot han skickade ett meddelande och sa att jag  är ”FIRED”- Jag är ju inte så bra på språk, men jag tror det betyder att jag är en god FISKARE eller något liknande. Merkel är lite Merklig, hon har inte hört av sig mera angående storleken, men jag förmodar att hon vill ha kontakt nu när vårfisket börjar och man börjar mäta igen. Det är ju viktigt här kring Hörneån, den får inte vara under 50 cm och inte över 60 cm. Så är det.
Snart börjar vårfisket och då hoppas jag kunna återkomma med en del nya ”sanningar”.

Mvh Tord F

Besökare

Hörneå bys hemsida www.becken.se