Hörneå bys hemsida
web-redaktör: lena.lindholm@becken.se
kontakt

Tord Frölings varning för ID-stölder, del 4:1

Hörneåbor berättar- minnen och historier

Skog och fritid

Startsida

Hörneå bys hemsida www.becken.se

Tord Frölings varning för ID-stölder, del 4:1

Under hösten 2017 hände en del mycket märkliga saker. Nu när någon/några hade lyckats få tillgång till en massa personliga uppgifter om mig, så verkar det som att någon nyttjat detta för att skoja till det ordentligt för mig. Denne någon har tydligen lärt sig dansa på en Hoverboard till musik, anmält sig till programmet TALANG 2018 i mitt namn och KOMMIT MED till ”audition” på något märkligt sätt.

Denna audition avverkades ju någon gång i oktober 2017 och innebar att man skulle infinna sig i Älvsjömässans lokaler, där inspelningen skulle ske och gissa om han ställt till det för mig, inför hela svenska folket.

Denne någon hade tydligen roat sig ordentligt och tagit in på lyxhotell intill mässan och där festat om rejält. Köpt en Hoverboard för 2700 kr, druckit champagne och ätit rysk kaviar. Tagit upp frukost på rummet och haft det riktigt mysigt, och allt på min bekostnad.

Ty någon vecka in i oktober kom en saftig räkning till mig på exakt 56.273 kr??? Allt specificerat i sin ordning ; Hotell, alkohol, frukost på rummet, rysk kaviar, champagne, mm, mm i långa banor.

Nu rök fiskeresan till Murmansk. Jag tvingades nu nyttja stålarna som min ryska vänskap Anitra erbjudit mig, men å andra sidan har hon ju inte hört av sig så hon lär väl inte sakna dom kronorna. SKULLE hon höra av sig så får jag väl nyttja det de andra ryskorna satt in, i tur och ordning tills det kör ihop sig på slutet och då får jag väl försöka ljuga mig ur det på något fint sätt.

IDOL i Becken

Bild 1. IDOL i Becken. Observerat, bilden har inget med texten att göra. Okänd fotograf. Läs mer via denna länk.

Om man Zoomar in ordentligt kan den skarpsynte se att det är en gummimask mannen använder, som ser ut som jag, med flint och allt. Egentligen borde man ju polisanmäla en så allvarlig sak, men å andra sidan lägger Polisen ju oftast ned ID-stölder i brist på bevis. Var och en borde ju också lära sig att hålla reda på sin identitet så att ingen obehörig kommer åt den – eller hur?

Mannen i fråga (bedragaren) verkar vara ca 2 m lång, minus hoverboardens höjd, ca 15 cm , alltså borde han vara ca 180-185 cm lång, slank, förmodligen tränat på gym några år och byggt upp sin kropp. Han måste ju också vara rätt så dansant och utrustad med en osedvanligt bra balans, så som han far fram på scenen. Hår eller hårfärg är svårt att sia om eftersom personen verkar ha en gummimask med peruk på sig.

Om någon känner igen honom är jag tacksam om Ni tipsar mig. Som tur är hann jag ringa och stoppa vansinnet – endast en kort snutt hann visas på TV. Å andra sidan är ju ingen större skada skedd, eftersom inget märkvärdigt hänt och det ekonomiska redde ju upp sig så smidigt – eller hurJ ?? OCH – man ska vara rädd om sin IDENTITET :-) !!!!!!

Nu får läsaren själv bilda sig en uppfattning om vad som är den ”sanna sanningen”, och jämföra med del 4:2 som kommer senare i vår.
Mvh Tord Fröling


Besökare

Hörneå bys hemsida www.becken.se