Hörneå bys hemsida
web-redaktör: lena.lindholm@becken.se
kontakt

Nyårshälsning 2015

Reportage

Startsida

Hörneå bys hemsida www.becken.se

Nyårshälsning 2015

och Gott Nytt År!

Så var året 2014 till ända. En nyårskavalkad summerar året, ett händelserikt år. Becken-Webben har varit "ganska" aktiv under året, men som traditionen bjuder snarast "sovande" under sommaren.

35000 besökare

Bild 1. Just vid årets sista dag hade 35000 besökt Becken-Webbens index-sida (förstasidan, per enskild IP-adress/24 timmar). Alla som "googlar" in kors och tvärs på undersidor räknas inte in i detta. Antalet besökare totalt sett är därför långt fler, och det är roligt.

Redaktionen önskar tacka alla läsare och alla som bidragit med mail och material som gör Becken-Webben levande. Vi ska här ringa in året 2015 med en fin kalenderbild, från Wållbergs Färghandel i Hörnefors. Den är inte precis ny. Bladen i almanackan är dock nygjord i Photoshop, men det övriga andas 1930-tal. Den hittades i fotografen Algot Engströms samlingar, och almanackan måste ha varit påkostad då den var ny, förstår man, i svart och äkta guldtryck i relief på tjock strukturpapp, och till den grad att Algot fann den värd att spara.

Wållbergs färghandel 2015

Bild 2. Hörnefors Färghandel, i regi av G Wållberg. Affären hade telefon nr 68! Där såldes Färger, Fernissor, Tapeter, Sjukvårds och Babyartiklar, samt Artistmaterial. En känsla av art deco.

Tomten, 2014-12-31

 

Besökare

Hörneå bys hemsida www.becken.se