Hörneå bys hemsida
web-redaktör: lena.lindholm@becken.se
kontakt

Ny oljebytarstation i Becken

Reportage

Startsida

Hörneå bys hemsida www.becken.se

Ny oljebytarstation i Becken

NYHET!!!

Ny oljebytarstation i Hörneå - nära och bekvämt avstånd från E4. Varför åka på en dyr verkstad och byta olja när man kan svänga inoch göra det härute:-) Olja som ev. inte ryms i de kärl man har med sig, slänger man bekvämt i buskaget i slänten ner mot vår bäck. Så småningom tar den hand om oljan och transporterarden ned mot havet och göder vår fisk.

Igårkväll tog vi en cykeltur och när vi passerade korsningen härute mot E4, stod tre bilar fulla med unga människor vid vägkanten. En av bilarna, en ljusgrön Passat med huven öppen - problem ?

En av männen passade på att dra en huva över huvudet som om hanvill dölja sig, men frugan trodde det var myggen som besvärade:-) Hon är inte så misstänksam som jag nämligen:-) Själv anade jag ugglor i mossen men det visade sig vara olja i mossen:-)

En Skoda Octavia mörklå hgv från sällskapet drog iväg norrut med full fart ut på E4. Stoppskyltar hindrar aldrig sådana förare alls, nä det är bara fjås som stannar för såna, eller vi med riktiga körkort, inte såna köpta på nätet?

När vi kom hemåt såg vi resterna av deras förehavanden. Olja från Frendo förstås..bra olja--miljövänlig? Se bilderna- de talar för sig själva.

Naturligtvis tog jag bilnummer på två av bilarna om myndigheterna skull vilja höra av sig. Verkar komma från Kramfors och Östersundområdet där bilarna senast besiktades.

Dunkar och restolja har jag sparat för ev DNA-testande och fingeravtryck :-), eller om  de gör anspråk på att återfå dunkarna. Den vita med rester av dieselolja i.

Mvh Tord F --jag tar hand om er olja :-)

 

Maila gärna till redaktionen, med bilder eller berättelser!

Besökare

Hörneå bys hemsida www.becken.se