Hörneå bys hemsida
web-redaktör: lena.lindholm@becken.se
kontakt

Loppis i Bygdegården - sommaren 2020

Reportage

Skog och fritid

Bygdegården

<<<>>>

Startsida

Hörneå bys hemsida www.becken.se

Loppis i Bygdegården - sommaren 2020

Bygdegården i Hörneå bjuder på loppis under sommaren 2020. Detta sker i regi av bybon Deborah Ragnarsson och med följande information:

Under juli månad kommer det att bedrivas en loppis i vår bys Bygdegård för att stötta och hjälpa utsatta kvinnor och barn i Sydafrika. Där kommer du kunna fynda allt ifrån gamla grejer till kläder av olika slag, eller bara njuta av en enkel kopp kaffe. Det kommer vara öppet mellan 13-20 alla dagar från och med onsdag den 1:a till 27:e Juli.

Ett imponerande initiativ och arrangemang. Mer detaljer om projektet ses i bild 3 nedan.

Deborah Ragnarsson Loppis 2020

Bild 1. Deborah på trappan till Bygdegården.

Deborah Ragnarsson Loppis 2020

Bild 2. Deborah bakom "disken". Det är inte bara loppis, utan även sommar-fika. Själva disken är i köket, dörren till vänster i bild. I köket finns en rejäl diskmaskin, tack och lov!

Då undertecknad Skribent och Redaktör Lena Lindholm kom på besök var det fullt upp i verksamheten. Full fart att sköta "kondis" och loppis-försäljning med många samtida kunder i butiken. Deborah berättade att hon har kompisar som hjälper till att fylla på loppis-lagret.

Loppis projekt Hörneå 2020

Bild 3. Little Heart Daycare och Richenburg Foundation, en välgärning som Deborah ägnar sommaren till!

Besök loppis i Hörneå Bygdegård, och stöd Deborahs initiativ. En förträfflig användning av Hörneå Bygdegård - stort tack till Deborah!

Gunnar Engström, 2020-07-04

Besökare

Hörneå bys hemsida www.becken.se