Hörneå bys hemsida
web-redaktör: lena.lindholm@becken.se
kontakt

Konstnärerna vid Olofsfors Bruk - Stefan Markström

Sevärdheter och utflyktsmål

 

Startsida

Hörneå bys hemsida www.becken.se

Konstnärerna vid Olofsfors Bruk - Stefan Markström

En utflykt till Olofsfors Bruk ger sig naturligt, oavsett vilket tiden är på året. Där arbetar även en grupp av olika konstnärer. Här uppmärksammas Stefan Markström. Referens ges till Stefans egen hemsida.

Stefan Markström - Starke Man

Bild 1. Konstnären Stefan Markström till höger. I mitten ses Stefans målning "Starke Man", som liknar skribenten till vänster i bild. Det var Redaktör Lena Lindholm som fotade i Stefans ateljé i Smedjan, Olofsfors Bruk 2013.

Stefan arbetar med olika tekniker av målning och med träskulptur. I Olofsfors har Stefan varit verksam i ungefär 4 år då detta skrivs. Stefan berättar på sin hemsida att han har influenser av "street art" i sitt arbete. Starkt måleri.

Stefan Markström - Ballerina

Bild 2. Konstnären Stefan Markström till höger. I mitten ses Stefans målning "Ballerina", som liknar Redaktör Lena Lindholm. Det var Redaktör Lena Lindholm som fotade under Stefans vernissage i en av huvudbyggnaderna till Olofsfors Bruk, sommaren 2015.

Redaktionen kan starkt rekommendera ett besök i Olofsfors och besöka konstnärerna där. Så gör Becken-Webben - oändligt många besök.  

Gunnar Engström, 2015-07-27

 

Besökare

Hörneå bys hemsida www.becken.se