Hörneå bys hemsida
web-redaktör: lena.lindholm@becken.se
kontakt

Hörneforsdagen 2015

Reportage

Startsida

Hörneå bys hemsida www.becken.se

Hörneforsdagen 2015

Hörneforsdagens inträffar i augusti och inte i januari året därpå, eller hur man ska uttrycka det. Tidsbrist gör att saker får flyttas framåt på Becken-Webben, tills nu då bilder skulle sammanställas till en utlovad årskavalkad 2015. Hur som helst, här visas en separat, kort sammanställning med urval av bilder från just Hörneforsdagen, 2015-08-22.

Esbjörn och Leif

Bild 1. Två bybor, Esbjörn och Leif i veteranbilsutställningen, med var sin "soda-pop" i handen. Utställningen var blandad, men mest amerikanska bilar från andra hälften av 1900-talet.

Sune Wikners böcker

Bild 2. Redaktör Lindholm bläddrar i Sune Wikners böckerna. Sune har börjat författa en serie av romaner, med historiskt tema.

Gunborg Wikner

Bild 3. Sune Wikner, eller snarare Sunes fru Gunborg kan räknas in som bybor, med sommarstuga på Bjennön. Här ses Gunborg, född Bergström i Hörneå.

Pensionärs cruise

Bild 4. En speciell "cruise" i veteranbilar utmed Broadway-Bruksgatan erbjöds intresserade vid Hörnefors två äldreboenden.

Loppis i Hörneå

Bild 5. Skylten i bakgrunden berättar om Hörnefors Företags-Centrum på gamla fabriksområdet. I förgrunden annonseras om ett annat företag som vi återkommer till i några separata bilder, ett socialt event - "Hörneå-Loppis".

Gunnar Engström, 2016-01-10

 

Maila gärna till redaktionen, med bilder eller berättelser!

Besökare

Hörneå bys hemsida www.becken.se