Hörneå bys hemsida
web-redaktör:
lena.lindholm
kontakt

Hälsningar från läsare

Gästboken

Sommarhälsningar

Jul och Nyårshälsningar

>>>

Andra hälsningar

Rune Öströms Bumble Bee

Tord Fröling - Hörneås - Ernst Kirchsteiger

>>>

Startsida

Hörneå bys hemsida www.becken.se

Hälsningar från läsare

Becken-Webben har under sin existens sedan nyåret 2009 fått många hälsningar från läsare på sommarsemester, till jul, nyår och vid andra högtider. Detta har fördelats på en rad olika sidor, inklusive en gästbok. För att samla dessa skapas denna nya titelsida. Gästbokens undersida finns kvar och hittas via länken nedan (och i vänstermarginalen). Skriv gärna i gästboken.

Länk till >>>> Gästboken

Det senaste inlägget i Gästboken (2017-01-12) skrevs av bybon Tord Fröling, att han sett filatelisten Idhult på Avion. Erik Idhult har medverkat på Becken-Webben i olika artiklar om post, frimärken och inte minst om gamla vykort. Med "Avion" menas den nya IKEA-gallerian i Umeå. Detta var tvingande reklam för att andra än Umeåbor ska förstå. Det var sannerligen en stor nyhet som Tord förmedlare till oss andra.

Därutöver kan läsas om sommar och semester, via denna länk:

Länk till >>>> Sommarhälsningar

På samma sätt hittas jul och nyårshälsningar via denna länk:

Länk till >>>> Jul och Nyårshälsningar

På den här sidan läggs även diverse reportage som skickats in till Redaktionen. Gallerian "Avion" nämndes ovan, och namnet anspelar på närheten till Umeås flygplats. En som ofta förekommer på Becken-Webben är distansskribenten Rune Öström i Rosersberg. Rosersberg är även den känd för sin närhet till flygplatsen Arlanda. Annars härrör namnet från ett sevärt gammalt kungligt slott, känt exempelvis för Karl XIII vid slutet av 1700-talet. Rune själv växte upp i Håknäs söder om Hörneå, vilket förklarar hans intresse för vår hemsida.

Rune skickade nu en ny hälsning från södra Kalifornien, om ett intressant flygplan. Om detta kan läsas på denna titelsidans första artikel, via länken i vänstra fältet, om "Rune Öströms Bumble Bee".

Gunnar Engström 2017-02-04

Besökare

Hörneå bys hemsida www.becken.se