Hörneå bys hemsida
web-redaktör: lena.lindholm@becken.se
kontakt

God Jul önskar Redaktionen till alla Läsare 2015

Reportage

Startsida

Hörneå bys hemsida www.becken.se

God Jul önskar Redaktionen till alla Läsare 2015

Becken-Webben går in i Julefriden med minusgrader och sol i trädtopparna utanför fönstret. Snön lyser vit, eller snarare, lyser med sin frånvaro till förmån för frost i det gröna gräset. Men, det är tanken som räknas. Förvisso var väl inte tanken idag på Julafton att skriva så mycket på Becken-Webben, men en julhälsning hör traditionen till. Här skulle några ord från Distansskribenten Rune Öströms julkort återberättas, men det blev därutöver en helt separat artikel med titeln ”Let it Bee Christmas – Rune Öström 2014-2015”.

Här följer några ytterligare ord från Rune i Rosersberg (nära Arlanda), i en blandning av mail och brevledes papper:

Hej,
Så roligt att få läsa på Becken-sidan igen efter sommaruppehållet, den är faktiskt beroendeframkallande och abstinensen har varit besvärande.

Härligt att läsa om Hörnefors gamla byggnader....känns bara tråkigt att  jag inte kan bidra med just någonting i den vägen. Jo förståss, jag har fortfarande myror i huvudet (konstigt ställe !) beträffande den lilla Hörneforsbiografens historia.  Vi var ju några Håknäspojkar som cyklade dit då och då för att få se flickorna... jo, vi såg väl filmer också men... Kanske om Du vid tillfälle "slänger ut" lite frågor så är det några som vet lite...

Tack för det fina julkortet (se bild 1), härligt att se all snö! Blir dock häpen över hur Tusse och bina vuxit, månne ger Ni dom för mycket näring? Well, dom får väl banta till sommaren.

Ha de bra och halka inte runt, då kan det bli hals- und beibruch
Rune och Helén

Julkort 2015

Bild 1. Redaktionens julkort 2015. Det ligger uppenbarligen något i det som Rune skriver, att Redaktionskatten Tusse och även biet på svansen är något stora i relation till figurerna i bakgrunden. Bilden är fotad i Lycksele, vid Hotel Lappland, då snön låg djup och kylan var stark. Förbudsskylten i bild kunde köpas i en angränsande affär. Vi undviker att beröra ämnet ytterligare - med risk för att störa julefriden.

God Jul

God Jul

Gunnar Engström & Lena Lindholm, 2015-12-24

 

 

Besökare

Hörneå bys hemsida www.becken.se